KOBERCOVÉ ČTVERCE NOVÉ GENERACE

08.04.2010 19:24

Trendem moderní doby jsou kobercové čtverce neboli kobercové dlaždice. Největší výhodou je snadnost pokládky, jednoduchá výměna při poškození, úspora materiálu při netypických rozměrech místností o proti kobercům v rolích. Jednotlivé čtverce se nelepí, ale fixují pomocí lepících pásek nebo fixačních nátěrů.

Kobercové čtverce od firmy DOMO obsahují vlákna Polyamid Antron 6.6. , které zaručuje pevnější  a odolnější strukturu kobercových dlaždic. Pomocí technologie Dupont Teflon je na vlákna nanesen neviditelný film teflonu, který snižuje povrchové pnutí a špína a nečistoty zůstávají na povrchu, kde jsou lehce odstraněny vysavačem. Tyto koberce jsou vhodné pro alergiky.

Kobercové čtverce splňují všechny nároky moderních komerčních prostor - banky, kanceláře, hotely, kde jsou kladeny vyšší nároky (vysoká zátěž, snadná údržba, rozměrová stabilita, dlouholetá záruka) i nejpřísnější požární předpisy (Bfls1).  

V případě zájmu, Vám naše firma zajistí veškerý servis nebo pouze prodej výrobku. Další informace o kobercových čtvercích najdete na www.kmd.cz